Werken bij Dekker

Grondstof voor ontwikkeling

Dreams don't work unless you do. Deze filosofie typeert de instelling van de mensen bij Dekker. We houden van aanpakken. We leveren grondstoffen als zand, grind en klei aan onze klanten. Leveren betonmortel, vakkundig en op maat. En we willen de grondstof voor ontwikkeling zíjn. Onze klanten en omgeving bij onze inspanningen betrekken. Om zo van 1 + 1 = 3 te maken.  


We zijn zuinig op de mensen die voor en met ons (samen)werken. Je veiligheid staat voor ons voorop. We investeren in de ontwikkeling van talent en in duurzame inzetbaarheid, zodat je gemotiveerd en gezond blijft. Dat hoor je bijvoorbeeld ook in deze podcast van Werkzaak Rivierenland waar onze HR Manager Jolanda van Faassen te gast was.


Breed werkveld

Binnen Dekker en de Dekker-bedrijven hebben we te maken met zeer uiteenlopende activiteiten. Van productie tot techniek. Van landschapsontwikkeling tot logistiek. Van binnenvaart tot werkplaats & onderhoud. Functies variëren van o.a. operator, zandzuiger machinist, laborant, chauffeur, monteur, kwaliteitsmanager, projectleider landschapsontwikkeling, logistiek planner tot mengmeester. Heb je interesse in werken bij Dekker? Hou onze vacatures in de gaten of stuur ons een open sollicitatie via pz@dekkergroep.nl

Samen voor het beste resultaat

Onze mensen zijn de grondstof voor ontwikkeling voor hun omgeving. Voor het laten slagen van een project kunnen wij bouwen op de inzet en de talenten van onze mensen. Daarom hechten we zo veel belang aan het verder ontwikkelen van die talenten. Zodat we elke dag weer onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn en andere mensen van onze projecten kunnen genieten. (360° film)

© 2018 Dekker groep BV  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene Voorwaarden