Dekker Groep

In 1918 begon het familiebedrijf Dekker met het winnen van zand en grind. Inmiddels zijn we actief in het winnen van zand, grind en klei voor de bouw, landschapsontwikkeling, logistiek, grond voor herinrichting en beton. Elke activiteit vormt een schakel aan het begin van de keten in de bouw. De activiteiten zijn verspreid over locaties in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ruim 220 medewerkers zetten zich dagelijks in om grondstoffen voor de bouw te winnen, te veredelen en te vermarkten. 


De vierde en vijfde Dekker-generatie


Grondstof voor ontwikkeling, al 100 jaar

Ons familiebedrijf werkt vanuit een duidelijk doel: het zijn en leveren van grondstof voor ontwikkeling. Ontwikkeling die gericht is op het creëren van een betere leefomgeving. En op het investeren in langdurige relaties met onze belanghebbenden die leiden tot samenwerking, versterking en vernieuwing. Samen werken we toe naar datgene wat van waarde is. Dat is wat we willen leveren en zijn. Nu al 100 jaar. 


Het zit in onze natuur

We werken samen met de natuur. Na het winnen laten we nieuwe landschappen achter die de omgeving verrijken. Dat nieuwe landschap zorgt voor hoogwaterveiligheid, nieuwe natuur en biodiversiteit en/of maakt recreatie mogelijk. Onze bouwgrondstoffen dragen bij aan hoe we wonen, werken en vervoeren. We zetten onze handtekening in onze leefomgeving om die te verbeteren. Voor nu en later.
© 2018 Dekker groep BV  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene Voorwaarden