Logistiek van

A tot Z geregeld

DClogistiek


DClogistiek, het logistieke hart van Dekker, zorgt met een team van ervaren planners dat grondstoffen volgens afspraak worden geleverd. Tot in stedelijk gebied en kleinscheepsvaarwater. Onze dienstverlening bestaat uit het plannen van transport (via binnenvaart of per as), op- en overslag en voorraadbeheer. 


Ontzorgen

DClogistiek ontzorgt afnemers zoals betoncentrales, betonwarenfabrieken en aannemers in de bouw en infra. Onze planners zorgen voor de dagelijkse afstemming met afnemers, laad-, los- en overslagplekken om zo tot optimale oplossingen te komen voor onze klanten. We gaan tot het uiterste voor onze klanten. En dat weten ze.

Onze Cotrans binnenvaartvloot is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd, beschikt over de MVO-Prestatieladder niveau 3 en een Green Award voor de Cotrans 10.

Samen slimmer plannen

Vanwege duurzaamheid en kostenefficiëntie zetten we in op het vergroten van retourvrachten. Daarmee beperken we leegvaart en brengen we de CO2-footprint omlaag. Wij zijn op zoek naar bedrijven die net als wij slimmer willen plannen en zo krachten bundelen. Onze planners van DClogistiek staan voor u klaar om te kijken naar de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Neem contact op met DClogistiek via de mail of +31 (0)88 99 88 288.


Vergroten relatievloot

Wij zijn op zoek naar scheepseigenaren met schepen die geschikt zijn voor het vervoeren van primaire grondstoffen als (nat) zand, grind en klei. Wordt uw schip binnenkort onderdeel van onze relatievloot? Neem voor informatie contact op met Marten Schreur of Ella Hofs via mail dclogistiek@dekkergroep.nl of bel 088-9988288.

© 2018 Dekker groep BV  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene Voorwaarden