Privacyverklaring Dekker Groep 

25 mei 2018 


Uw privacy is voor de Dekker Groep van belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Dekker Groep doen met informatie die we over u te weten komen. 


Als u vragen hebt, of wilt weten welke gegevens vastleggen, neem dan contact op met info@dekkergroep.nl.


Cookies

Om goed te functioneren maakt deze site gebruik van cookies. Deze cookies worden meegestuurd met de verscheidene pagina's die u bezoekt en worden op de harde schijf van uw computer, telefoon of tablet opgeslagen. Het gebruik van cookies zorgt ervoor dat instellingen en voorkeuren onthouden kunnen worden en dat u een prettige gebruikservaring heeft. Desgewenst kunt u deze cookies zelf beheren via uw browser. Het aanpassen van de cookie-instellingen kan het functioneren van deze site beïnvloeden.


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. 


Offerte- of klantgegevens

Als u een offerte bij ons opvraagt of klant bij ons wordt dan gebruiken wij uw (bedrijfs)naam, NAW-gegevens, naam contactpersoon, functie aanvrager (optioneel), ophaal- en/of afleveradres, telefoonnummer en e-mailadres. Indien u klant wordt, beschikken wij ook over gegevens ten behoeve van de betaling. 


Deze gegevens hebben wij nodig om gericht contact met u op te nemen en/of de bestelling af te leveren en te factureren. Wij bewaren offerte-informatie naargelang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Wij bewaren bestellinginformatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (conform wettelijke bewaarplicht). 


Afhandelen bestelling

Zodra u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw gegevens om de bestelling goed af te handelen. Wij mogen uw gegevens die relevant zijn voor de aflevering van de bestelling aan onze logistieke partners geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. 


Informeren over producten en dienstverlening

Wij willen u graag informeren over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit kan geschieden per e-mail/nieuwsbrief, via social media, de post of per telefoon. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze informatie. De digitale nieuwsbrief bevat een afmeld-link. U kunt dit tevens aangeven als u wordt gebeld. 


Verstrekking gegevens aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven, instellingen of instanties, tenzij dat nodig is voor aflevering van uw bestelling of als de wet dat voorschrijft. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. 


In onze website zijn YouTube video’s opgenomen. Door deze filmpjes te bekijken vergaart YouTube hiermee persoonsgegevens. Welke gegevens dat zijn kunt u vinden in de  privacyvoorwaarden van YouTube.


Beveiliging

Om uw privacy te beschermen maken wij op onze website gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatietussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer er op het gebied van onze dienstverlening of bedrijfsvoering wijzigingen zijn, kunnen wij ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen eventuele wijzigingen zoveel mogelijk aankondigen. 


Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  •       Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  •       Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  •       Het laten corrigeren van fouten
  •       Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  •       Intrekken van toestemming
  •       Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

  • Klacht indienen

    Heeft u een klacht over hoe wij omgaan met uw privacy? Laat het ons dan weten. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Contactgegevens

    Dekker Groep, Waalbandijk 1,4053 JB IJzendoorn, info@dekkergroep.nl, +31 (0)344 579 999 

    Cookieverklaring

    © 2018 Dekker groep BV  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene Voorwaarden