Kernwaarden 


De Dekker Groep bestaat uit verschillende dochterbedrijven in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk die in uiteenlopende werkvelden actief zijn. Dochterbedrijven met elk een eigen historie en cultuur. Dekker Groep werkt toe naar één organisatie die samenwerkt, kennis deelt en die, ondanks cultuurverschillen, ook één herkenbaar gezicht naar buiten heeft. Dat begint met medewerkers die begrijpen en ervaren dat zij onderdeel zijn van een groter geheel en dezelfde kernwaarden delen.

Cultuurwaarden roos

Aandacht

Met aandacht en verantwoordelijkheid voor mensen en de natuur ontwikkelen wij landschappen en winnen wij grondstoffen. Klantgericht leveren we maatwerk en delen onze expertise voor "het beste rendement". We ontwikkelen met aandacht onze eigen kwaliteit en dienstverlening samen met onze medewerkers en geven ruimte aan verbetering.


Openheid

Open en transparant samenwerken en ondernemen is een randvoorwaarde voor de groei van onze onderneming. Persoonlijke groei en groeien in relaties is gebaseerd op transparant en open communiceren. Met openheid wordt authenticiteit van mensen zichtbaar en geeft ruimte voor creativiteit en duurzaam samenwerken en ondernemen.

Eenvoud

Eenvoud is niet simpel. Eenvoud staat voor duidelijkheid in het gesprek, in aanbod van diensten en producten en zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen. De natuur is een voorbeeld van eenvoud door schoonheid en geeft vorm aan een complexe evolutie met een schitterend eindresultaat wat toch in alle eenvoud respect afdwingt.


Menselijke maat

De menselijke maat is respectvol omgaan met verschillen. Dat verschil kan mensen samenbrengen en verrijken. Door verschillen te zien als grondstof voor het ontwikkelen van oplossingen is de menselijke maat altijd leidend. Onze maatvoering in het ontwikkelen, winnen, vervoeren en produceren van onze producten is gebaseerd op passend maatwerk, gebaseerd op mensen.

© 2018 Dekker groep BV  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene Voorwaarden