Projectleider Landschapsontwikkeling

Dekker Groep zoekt een
PROJECTLEIDER LANDSCHAPSONTWIKKELING

Dekker heeft ambitie. Het aantal activiteiten en projecten in ons bedrijf neemt toe. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe projectleider landschapsontwikkeling. Iemand die zichzelf ziet als een ontwikkelaar met oog voor de leefomgeving. Met die ogen trek je er proactief op uit om met passie en overtuiging draagvlak op te bouwen en samen plannen te ontwikkelen. Maar je doet meer: Met oog voor detail bereid je vergunningsaanvragen voor en kan je je goed inleven in mensen, beambten en bestuurders, bewoners en belangengroepen. Dat werk je uit in concrete vergunningsaanvragen, contracten, ontheffingen, etc. En wat bijzonder is: je bent je eigen opdrachtgever omdat Dekker niet alleen zelf ontwikkelt, maar ook zelf uitvoert.

Wat de functie inhoudt
Binnen de afdeling Landschapsontwikkeling ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten. Met een helikopterview heb je in één keer de hele scope van elk proces te pakken: gebied, ruimtelijke ordening, belanghebbenden, uitvoerders en adviesbureaus. Als spin in het web opereer je conform de waarden binnen Dekkers’ bedrijfscultuur: met aandacht, openheid, eenvoud en menselijke maat. Je kent je eigen kracht, zet die met overtuiging in en je weet wat je niet weet. Je staat stevig in je schoenen. Werken met deadlines, meerdere belangen en emoties dagen je uit om met zéér veel geduld en creativiteit te komen tot een resultaat waarbij iedereen wint.

Wat je gaat doen
- het opstellen van een visie en het uitwerken daarvan in landschapsplannen;
- het (laten) uitvoeren van onderzoeken;
- het aanvragen van vergunningen;
- het opstarten, doorlopen en afronden van (wettelijke) procedures;
- het faciliteren van alle noodzakelijke communicatietrajecten: met belanghebbenden zoals aanwonenden, agrariërs en bestuurders;
- gedurende het gehele traject onderhoud je intensief contact met alle stakeholders.

Wat je mee brengt
Voor deze functie is het een pre als je een aantal jaar werkervaring hebt. Met name je karaktereigenschappen zijn belangrijk. Je bent iemand met een Academisch-/HBO-denk-niveau met de nadruk op pragmatisch handelen. Je bent leergierig, nieuwsgierig, je beschikt over inlevingsvermogen, en een hoge servicebereidheid. Een gezonde eigenwijsheid zorgt ervoor dat je je kritisch blijft ontwikkelen. Je hebt affiniteit met PR en communicatie.

Waar je op kunt rekenen
De Dekker Groep is een dynamisch familiebedrijf waar we trots op zijn! Al 100 jaar winnen we zand, grind en klei voor de bouw. We leveren daarmee een sterke maatschappelijke meerwaarde: de ontwikkeling van mooie landschappen, het werken aan de veiligheid van onze rivieren, en het creëren van nieuwe natuur en  biodiversiteit. Daarnaast is Dekker actief met de handel en transport van zand en grind, en de productie van betonmortel en van metselmortel voor de bouw. MVO is de stuwende kracht achter onze bedrijfsvoering.

Werken bij Dekker is met plezier werken in een inspirerende werkomgeving. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team van vier projectleiders die met grote betrokkenheid het beste willen halen uit zichzelf, het werk en de omgeving. Je bent inspirerend aanwezig maar geen haantje de voorste. De talenten van onze mensen vormen de grondstof voor onze ontwikkeling.

Wil je reageren?
Ben je geïnteresseerd en wil je reageren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar Ruud Hellegering via: r.hellegering@dekkergroep.nl Meer informatie over de functie kun je telefonisch opvragen via T. 0344-579929.