Allround Metaalbewerker

Naar aanleiding van de komende pensionering van één van onze collega’s, zijn we op zoek naar  versterking van onze technische dienst met een getalenteerde allround metaalbewerker. In deze functie houd je je zich bezig met:

Wat je gaat doen:

  •  het bewerken van stalen profielen of constructies;
  •  het monteren/construeren en onderhouden van werktuigen;
  •  lassen en snijden;
  •  lezen van tekeningen;

Jij brengt mee:

Voor deze functie is het van belang dat je 5 tot 10 jaar jaren aantoonbare werkervaring hebt in de metaal en/of machinebouw. Je hebt de Mbo-opleiding Metaal afgerond of een andere vergelijkbare studierichting.  En je bent in het bezit van een rijbewijs-B.

Je bent leergierig en werkt accuraat. Je bent collegiaal, je kunt zelfstandig werken maar hebt ook een teamgeest.  Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar kun je op rekenen?

Dekker is een dynamisch en mooi familiebedrijf waar we trots op zijn! Al bijna 100 jaar winnen we zand, grind en klei. We leveren een maatschappelijke bijdrage met de ontwikkeling van mooie landschappen en ruimte aan de rivieren. Daarnaast neemt de Dekker Groep een vooraanstaande plaats in op de markt van de handel en transport van zand en grind, de productie van betonmortel en van metselmortel voor de bouw.

Werken bij Dekker is met plezier werken in een inspirerende werkomgeving. Je komt naast onze werkplaats in IJzendoorn regelmatig op projectlocaties op de winwerktuigen voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Groei en ontwikkeling is ons bedrijf belangrijk. De talenten van onze mensen vormen de grondstof voor onze ontwikkeling.

Het aantal vrije dagen per jaar bestaat uit 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (gebaseerd op een 38-urige werkweek). We zijn aangesloten bij pensioenfonds Waterbouw. We bieden o.a. een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering, ongevallenverzekering en vrijwillige ANW-hiaatverzekering aan.

Wil je reageren?

Als je geïnteresseerd bent en je wilt reageren, kun je jouw motivatiebrief en CV sturen naar afdeling Talentontwikkeling via: pz@dekkergroep.nl. Meer informatie over de functie kun je telefonisch opvragen op tel.nr: 0344-579934. Meer informatie over ons familiebedrijf is te vinden op onze website.