Nieuws

“Dekker onthult”

Op 26 oktober 2012 werd de nieuwe handelsnaam – Dekker Groep – voor de holding ingevoerd en werd het nieuwe logo onthuld. Ook werd het nieuwe kantoor officieel geopend door middel van het onthullen van de “eerste steen”. Daarnaast werd het Dekker museum geopend. Een museum dat ons meevoert door de tijd, van 1918 – het jaartal dat de eerste baggermolen werd aangekocht – tot nu.


De vierde generatie aandeelhouders hebben naast de invoering van de nieuwe handelsnaam voor de holding, het beeldmerk aangepast aan de huidige bedrijfsvisie. Hierbij vormen aandacht, openheid, eenvoud en oog voor de menselijke maat de belangrijkste grondstoffen voor de verdere ontwikkeling van de Dekker Groep. Op deze wijze wil de Dekker Groep omgaan met haar klanten, buren en alle andere belanghebbenden. Zie voor meer informatie ook het boekje: “grondstof voor ontwikkeling & verbeelding van het nieuwe logo van de Dekker Groep”.

De dag werd afgesloten met een boottocht voor de uitgenodigde gepensioneerden. Deze boottocht nam hen mee langs diverse projecten waar de Dekker Groep actief is geweest. Zo werd er gevaren vanuit de overnachtingshaven bij IJzendoorn, langs de Willemspolder, Dreumelse Waard, Lithse Ham, het in uitvoering zijnde project Over de Maas en eindigde de boottocht in de Gouden Ham.