Nieuws

Gebruik van materialen geleverd door de Dekker Groep

Ook in de directe omgeving van ons hoofdkantoor in IJzendoorn wordt gebruik gemaakt van de producten die geleverd worden door de Dekker Groep.

Zo is recentelijk is gestart met de aanleg van een nieuw hockeyveld voor de Tielse hockeyclub De Kromhouters. Omdat het hier om een waterveld gaat is de fundering opgebouwd van zogenaamd M3C-zand, deze moet aan strenge normen met betrekking tot bijvoorbeeld drainage moet voldoen.

Het zand in deze fundering is afkomstig uit het project Over de Maas en is, na scheepstransport dat werd geregeld door onze dochter DC Logistiek, via een loswal in Tiel per as naar het terrein van de Kromhouters getransporteerd.

Op een flinke steenworp afstand van het hockeyveld wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de Brede Zorgschool. De brede zorgschool is een gebouw voor onderwijs en zorg aan verstandelijk en of meervoudig gehandicapte kinderen en jong volwassenen.

foto-tekstvak-toepassing-materialen-dekker-groep

De bestrating op het terrein wordt verzorgd door aannemer Harteman uit Tiel met materialen van onze dochteronderneming Facade Beton uit Maastricht.