Nieuws

Eerste Dekker Ontwikkelingstrofee uitgereikt

Tijdens de afsluiting van het hockeyseizoen werd op 12 juni jl. bij THCC De Kromhouters in Tiel voor de eerste keer de Dekker Ontwikkelingstrofee uitgereikt aan de speler, speelster, coach/trainer en het team dat de mooiste ontwikkeling in 2015/2016 heeft doorgemaakt. De winnaars waren Edward Den Beer Poortugael (JC1), Janneke Heijlaerts (MB1), Josbert Visee (J8D1) en aan meiden C5. Zij ontvingen als eersten de jaarlijkse wisseltrofeeën uit handen van André van den Broek, directeur van Dekker Groep.

De nieuwe trofee stimuleert ontwikkeling. Niet specifiek de sportieve ontwikkeling, maar vooral ontwikkeling die het resultaat is van samenwerking, verbinding, teamspirit, inzet van sportief talent en positieve aanmoediging. Dekker Groep is mede-initiatiefnemer van de ontwikkelingstrofee en een van de hoofdsponsoren van de Kromhouters. Dekker heeft als sponsor ook de onderlaag van het eerste en derde kunstgrasveld geleverd.

De oorsprong van het Dekker bedrijf ligt in het winnen van zand en grind uit de
rivierbodem in het Nederlandse rivierengebied. Ons bijna 100 jaar oude
familiebedrijf werkt sindsdien vanuit een duidelijke purpose: het zijn en
leveren van grondstof voor ontwikkeling.

Binnen de Dekker Groep speelt iedere medewerker een belangrijke rol in het proces. Het gezamenlijke belang staat centraal. Er wordt gestuurd op ontwikkeling van talenten. Waarbij volop aandacht is voor bewustzijn, plezier en samenwerking. Vanuit deze invalshoek heeft Dekker gekozen om ontwikkeling binnen De Kromhouterhockeyteams te stimuleren.

Vanaf nu zal elk jaar aan het eind van het hockeyseizoen de Dekker Ontwikkelingstrofee worden uitgereikt. De winnaars worden daarnaast vereeuwigd in een nieuwe ‘Walk of fame’ op de hockeyclub. De eerste hand- of voetafdrukken zullen bij de start van het nieuwe seizoen worden geplaatst.